Τεχνολογία Νερού & Ενέργειας
     language language        Facebook website
spacer gif home page menu separator menu separator menu separator menu separator menu separator menu separator spacer gif
Η Εταιρεία      Βιομηχανικός Εξοπλισμός

Βιομηχανικός Εξοπλισμός


 

....Γνωρίζατε ότι, η αγορά ενός ηλεκτροκινητήρα αντιπροσωπεύει μόλις το 3% του συνόλου της δαπάνης που προκαλεί κατά τη διάρκεια της ζωής του (~10 χρόνια), η συντήρηση 2%, το δε κόστος λειτουργίας το υπόλοιπο 95%? Η απάντηση είναι μάλλον όχι. Γι' αυτό, πολλοί κάνουν οικονομία στην αγορά του (3%), ενώ μέσα σε ελάχιστους μήνες θα έχουν σπαταλήσει πολλά περισσότερα από την οικονομία που πέτυχαν στην αγορά, λόγω του μεγαλύτερου κόστους λειτουργίας. Και φυσικά θα συνεχίσουν να δαπανούν πολλαπλάσια για όλη τη διάρκεια της ζωής του.

 

....Θα πίστευε κανείς ότι, μια διάταξη βελτίωσης της ποιότητας του ηλεκτρικού ρεύματος (cosΦ) θα προκαλούσε μείωση της δαπάνης του ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και 40%, θα "ξεκούραζε" τους ηλεκτροκινητήρες και θα απόσβενε το κόστος της σε ελάχιστους μήνες?

 

....Πόσοι γνωρίζουν ότι, μια ποιοτική αντλία με κόστος 30-40% υψηλότερο από μια ανώνυμη, αποσβένει το υψηλότερο κόστος της σε ελάχιστους μόλις μήνες από τη μικρότερη κατανάλωση και παράλληλα έχει πολλαπλάσια αντοχή, service και ανταλλακτικά?

 

Γνωρίζουν πολλοί βιομήχανοι ότι οι χυτοσιδηροί μειωτήρες (30% ακριβότεροι), έχουν χρόνο ζωής 40.000 ώρες ενώ οι αλουμινίου 8.000.

 

....Ύστερα από 35 χρόνια έντονης παρουσίας μας στη βιομηχανία είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει:

Απόδοση, απόσβεση και αξιοπιστία εξοπλισμού, σταμάτημα παραγωγής λόγω βλάβης, συχνότητα και ευκολία συντήρησης κ.ά.


....Γι' αυτό προσφέρουμε Tεχνογνωσία, Tεχνική Yποστήριξη και Kορυφαίο Eξοπλισμό, σε τιμές για συνεργάτες αφού έτσι 'βλέπουμε" τους πελάτες μας, αποσκοπώντας σε μια έντιμη και μακρόχρονη συνεργασία.

 

 

Τομείς:


  • ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΓΡΩΝ - ΑΕΡΟΣ - ΚΕΝΟΥ

  • ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ - ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ

  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ

  • ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Χ.Τ. - COSΦ

  • ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


spacer gif

Ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης, με γνήσιες αντλίες θερμότητας


NEWSLETTER

Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε άμεσα για τις προσφορές και τα νέα μας.


Facebook Follow Us
spacer gif
spacer gif


back to top