Τεχνολογία Νερού & Ενέργειας
     language language        Facebook website
spacer gif home page menu separator menu separator menu separator menu separator menu separator menu separator spacer gif
Η Εταιρεία      Πισίνες - Υδροθεραπεία

Πισίνες - Υδροθεραπεία


Πισίνες / Κολυμβητήρια

 

........Έχοντας κατασκευάσει από το 1979 μέχρι σήμερα εκατοντάδες πισίνες και κολυμβητήρια ακόμη και Ολυμπιακών διαστάσεων (ΠΑΟΚ, Ροδολίβους Σερρών, Δήμου Νεάπολης κ.ά) γνωρίζουμε καλά, ότι τόσο η γαλήνη που προσφέρει η θέαση του υγρού στοιχείου, όσο και η χαλάρωση που προσφέρει ένα κολύμπι (πόσο μάλλον νυχτερινό), στα ασφαλή νερά μιας πισίνας, μπροστά ή μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, χωρίς μετακινήσεις και άλλες ταλαιπωρίες, αποτελούν μοναδικές απολαύσεις που δεν μπορούν εύκολα να αναπληρωθούν από κάτι άλλο.

 

........Επίσης, γνωρίζουμε ότι, η κατασκευή μιας πισίνας είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου. Γι' αυτό το προσεγγίζουμε με σεβασμό, ανακαλύπτουμε τις επιθυμίες του, το βοηθούμε να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά για ένα άρτιο αποτέλεσμα, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

 

........Επειδή κάθε πισίνα είναι μοναδική, όπως και ο ιδιοκτήτης της, υπάρχουν άπειρες επιλογές όσον αφορά τη θέση (εσωτερική ή εξωτερική), το σχέδιο (γεωμετρικό ή ελεύθερο), το υλικό κατασκευής (σκυρόδεμα ή προκατασκευασμένη), τη μέθοδο λειτουργίας - υπερχείλισης, τον τρόπο απολύμανσης του νερού, τη θέρμανση, το φωτισμό, τα υδάτινα παιχνίδια και πλήθος άλλων επιλογών.

........Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση του ονείρου κάθε πελάτη μας με το καλύτερο αποτέλεσμα, την άψογη συνεργασία και τη συνεχή υποστήριξη.

 

........Όσον αφορά την παραπληροφόρηση σχετικά με το κόστος κατασκευής, λειτουργίας και φορολόγησης μας πισίνας, είναι καιρός να τα απομυθοποιήσουμε:

  1. Δεν αποτελεί τεκμήριο πισίνα μέχρι 25τ.μ. (π.χ. 7x3,5m), που είναι υπέρ αρκετή, πόσο μάλλον αν διαθέτει μηχανισμό αντίθετης κολύμβησης για ατελείωτη εξάσκηση ακόμη και σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
  2. Δεν απαιτείται πολεοδομική άδεια κατασκευής για προκατασκευασμένη πισίνα (χωρίς μπετά) μέχρι 50τ.μ.
  3. Το κόστος κατασκευής μιας προκατασκευασμένης πισίνας 25τ.μ. δεν υπερβαίνει τις 15.000€
  4. Το κόστος λειτουργίας πισίνας 25τ.μ. δεν υπερβαίνει τα 150€, για όλο το καλοκαίρι.

 

Υδροθεραπεία

 

........Οι έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης κοινωνίας δεν αφήνουν ελεύθερο χρόνο για πνευματική και σωματική ξεκούραση προκαλώντας άγχος και στρες με αποτέλεσμα, κόπωση, μειωμένη απόδοση, απαισιοδοξία, απογοήτευση, αντικοινωνικότητα, κατάθλιψη κ.ά. Επειδή, κάτω από τέτοιες συνθήκες, δεν είναι εύκολη η αλλαγή τρόπου ζωής και κυρίως η εύρεση ελεύθερου χρόνου, τα οικιακά συστήματα υδροθεραπείας όπως το υδρομασάζ και η σάουνα προσφέρουν μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση που συμβάλει σημαντικά στην ψυχική και σωματική ευεξία του οργανισμού.

 

........Χαρίστε στον εαυτό σας την απλή πολυτέλεια ενός υδρομασάζ. Δημιουργήστε στο σπίτι σας μια ιδανική ιαματική πηγή, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Χαλαρώστε το σώμα σας και το μυαλό σας απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο με υδρομασάζ, αρωματοθεραπεία, χρωμοθεραπεία. Ανακουφιστείτε από τους μυϊκούς πόνους και την αρθρίτιδα.Η υδροθεραπεία χαλαρώνει και δίνει ενέργεια, ενώ ένα ζεστό υδρομασάζ βοηθά σημαντικά στη νυχτερινή ξεκούραση.

 

........Η σάουνα είναι επίσης, ένα πολύτιμο εργαλείο για την εφαρμογή ενός υγιούς τρόπου ζωής και βοηθά στην καθημερινή ευεξία του οργανισμού μας. Η καμπίνα της σάουνας μας βοηθά να δραπετεύσουμε από την πίεση της ημέρας, η δε ζέστη μας χαλαρώνει και μας προσφέρει θετική ενέργεια. Αυτό γιατί, αυξάνει η κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την εφίδρωση και την αποβολή μαζί με τον ιδρώτα, των τοξινών του σώματός μας. Βοηθά επίσης σε περιπτώσεις πόνου των μυών ή των αρθρώσεων. Επιπλέον ο συνδυασμός της σάουνας με ένα κρύο ντουζ βοηθά στη σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος.Παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί με αρωματοθεραπεία, χρωμαθεραπεία και μουσική, βοηθώντας σημαντικά στην ευεξία του οργανισμού.


spacer gif

Ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης, με γνήσιες αντλίες θερμότητας


NEWSLETTER

Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε άμεσα για τις προσφορές και τα νέα μας.


Facebook Follow Us
spacer gif
spacer gif


back to top